предсобја и ормари за чевли      

онлајн продажба

Подреди по :

12070.00

20% + 0%

9656.00 ден.

Витрина АЗУР В2

7490.00

20% + 0%

5992.00 ден.

Комода со јастук за седење АЗУР-К1

3960.00

20% + 0%

3168.00 ден.

Огледало АЗУР-ОГ

-0%

1560.00 ден.

Додатна Полица АЗУР Ф

5830.00

20% + 0%

4664.00 ден.

Закачалка АЗУР ЦЛК

10300.00

20% + 0%

8240.00 ден.

Ципелар АЗУР-ЦПЛ21

6600.00

10% + 0%

5940.00 ден.

Ормар за чевли АРКО 2

5700.00

10% + 0%

5130.00 ден.

Елемент на предсобје АСТОР КОМ

10900.00

10% + 0%

9810.00 ден.

Елемент на предсобје АСТОР П2

3500.00

10% + 0%

3150.00 ден.

Елемент на предсобје АСТОР ЦИВ

3500.00

10% + 0%

3150.00 ден.

Ормар за чевли БАСЕ 13

4400.00

10% + 0%

3960.00 ден.

Ормар за чевли БАСЕ 14

5300.00

10% + 0%

4770.00 ден.

Ормар за чевли БАСЕ 15

6900.00

10% + 0%

6210.00 ден.

Елемент на предсобје комода БЕНИ 2К1Ф

9100.00

10% + 0%

8190.00 ден.

Елемент на предсобје БЕНИ 2К ОГ

3700.00

10% + 0%

3330.00 ден.

Елемент на предсобје БЕНИ ЦИВ 760

4800.00

10% + 0%

4320.00 ден.

Елемент на предсобје БЕНИ КОМ

2700.00

10% + 0%

2430.00 ден.

Огледало БЕНИ ОГ

6900.00

10% + 0%

6210.00 ден.

Ормар за чевли БУСЕТО 2К

6900.00

10% + 0%

6210.00 ден.

Ормар за чевли БУСЕТО 2К

-0%

7560.00 ден.

Елемент на претсобје ВАЛЕНСИА 1К1Ф

-0%

5850.00 ден.

Елемент на претсобје ВАЛЕНСИА КОМ

-0%

1980.00 ден.

Елемент на претсобје ВАЛЕНСИА ОГ

-0%

12420.00 ден.

Елемент на претсобје ВАЛЕНСИА П2ОГ

-0%

2880.00 ден.

Елемент на претсобје ВАЛЕНСИА ЦИВ

11960.00

20% + 0%

9568.00 ден.

витрина ГАЛА В1

15080.00

20% + 0%

12064.00 ден.

витрина ГАЛА В2

22990.00

20% + 0%

18392.00 ден.

витрина ГАЛА В42

30270.00

20% + 0%

24216.00 ден.

витрина ГАЛА В52

9780.00

20% + 0%

7824.00 ден.

комода со јастук за седење ГАЛА К1

5720.00

20% + 0%

4576.00 ден.

огледало ГАЛА ОГ

-0%

1560.00 ден.

додатна полица ГАЛА Ф

8000.00

20% + 0%

6400.00 ден.

закачалка ГАЛА ЦЛК

13730.00

20% + 0%

10984.00 ден.

чевларник ГАЛА ЦПЛ 21

22880.00

20% + 0%

18304.00 ден.

Витрина ЕВЕРГРИН ЕГ В2

12380.00

20% + 0%

9904.00 ден.

Комода со јастук ЕВЕРГРИН ЕГ-К1

6760.00

20% + 0%

5408.00 ден.

Огледало ЕВЕРГРИН ЕГ-ОГ76

-0%

2160.00 ден.

Полица Евергрин Ф-ЕГ

8530.00

20% + 0%

6824.00 ден.

Закачалка ЕВЕРГРИН ЕГ ЦЛК

18520.00

20% + 0%

14816.00 ден.

Ципелар ЕВЕРГРИН ЕГ-ЦПЛ21

8000.00

10% + 0%

7200.00 ден.

Претсобје КАПИТЕЛО

6100.00

10% + 0%

5490.00 ден.

Елемент на предсобје КЕНТ 1К1Ф

5500.00

10% + 0%

4950.00 ден.

Елемент на предсобје КЕНТ КОМ 2К

3200.00

10% + 0%

2880.00 ден.

Огледало КЕНТ ОГ М

8700.00

10% + 0%

7830.00 ден.

Елемент на предсобје КЕНТ П1

12000.00

10% + 0%

10800.00 ден.

Предсобје КЕНТ ПС

2500.00

10% + 0%

2250.00 ден.

Елемент на предсобје КЕНТ ПС ОГ

2600.00

10% + 0%

2340.00 ден.

Елемент на предсобје КЕНТ ЦИВ

6400.00

10% + 0%

5760.00 ден.

Елемент на предсобје КОМО 1К1Ф

5200.00

10% + 0%

4680.00 ден.

Елемент на предсобје КОМО КОМ

2300.00

10% + 0%

2070.00 ден.

Огледало КОМО ОГ 80х60

9500.00

10% + 0%

8550.00 ден.

елемент на претсобје КОМО П2 ОГ

2500.00

10% + 0%

2250.00 ден.

Елемент на предсобје КОМО ЦИВ

-0%

10710.00 ден.

Предсобје МАРТИН

8000.00

10% + 0%

7200.00 ден.

Ормар за чевли МЕНОРКА 1К ОГ

13900.00

10% + 0%

12510.00 ден.

Ормар за чевли МЕНОРКА 2К 2ОГ

7100.00

10% + 0%

6390.00 ден.

Ормар за чевли НЕО

13300.00

10% + 0%

11970.00 ден.

Предсобје НИНО

9600.00

10% + 0%

8640.00 ден.

Предсобје ОЛЕРОН

21530.00

20% + 0%

17224.00 ден.

Витрина ОНИКС В2

11340.00

20% + 0%

9072.00 ден.

Комода ОНИКС К1

7280.00

20% + 0%

5824.00 ден.

Огледало ОНИКС ОГ

-0%

2400.00 ден.

Полици пар големи ОНИКС ФВ

-0%

1560.00 ден.

Полици пар мали ОНИКС ФМ

6240.00

20% + 0%

4992.00 ден.

Закачалка ОНИКС ЦЛК

16020.00

20% + 0%

12816.00 ден.

Ципелар ОНИКС ЦПЛ 21

13520.00

20% + 0%

10816.00 ден.

Витрина ПИАНО В1

17370.00

20% + 0%

13896.00 ден.

Витрина ПИЈАНО В2 ОГ

21430.00

20% + 0%

17144.00 ден.

Витрина ПИАНО В42

8220.00

20% + 0%

6576.00 ден.

Комода со јастук за седење ПИАНО К1

10300.00

20% + 0%

8240.00 ден.

Комода со јастук за седење ПИАНО К2

7080.00

20% + 0%

5664.00 ден.

Огледало ПИАНО ОГ

8740.00

20% + 0%

6992.00 ден.

Огледало ПИЈАНО ОГП

-0%

1440.00 ден.

Додатна полица ПИАНО Ф

5200.00

20% + 0%

4160.00 ден.

Закачалка ПИАНО ЦЛК 46

6560.00

20% + 0%

5248.00 ден.

Закачалка ПИАНО ЦЛК 76

13100.00

20% + 0%

10480.00 ден.

Ципелар ПИАНО ЦПЛ21

15290.00

20% + 0%

12232.00 ден.

Ципелар ПИАНО ЦПЛ22

6400.00

10% + 0%

5760.00 ден.

Предсобје РАВЕНА

5800.00

10% + 0%

5220.00 ден.

Претсобје РИМИНИ

14460.00

20% + 0%

11568.00 ден.

Витрина РИО В1

9470.00

20% + 0%

7576.00 ден.

Комода РИО-К1

-0%

3360.00 ден.

Монтажно огледало РИО-МО

4370.00

20% + 0%

3496.00 ден.

Огледало РИО-ОГ

-0%

1440.00 ден.

Додатна полица РИО Ф

7180.00

20% + 0%

5744.00 ден.

Закачалка РИО ЦЛК

14250.00

20% + 0%

11400.00 ден.

Ципелар РИО-ЦПЛ21

-0%

5490.00 ден.

Елемент на предсобје САРДИНИА КОМ

-0%

2700.00 ден.

Огледало САРДИНИА ОГ

-0%

8010.00 ден.

Елемент на предсобје САРДИНИА П2

-0%

3150.00 ден.

Елемент на предсобје САРДИНИА ОГ ЦИВ

-0%

12780.00 ден.

Предсобје СЕИН

13940.00

20% + 0%

11152.00 ден.

Витрина СТЕЛА В1

9990.00

20% + 0%

7992.00 ден.

Комода со јастук СТЕЛА-К1

4480.00

20% + 0%

3584.00 ден.

Огледало СТЕЛА-ОГ

7390.00

20% + 0%

5912.00 ден.

Закачалка СТЕЛА ЦЛК

10200.00

20% + 0%

8160.00 ден.

Ципелар СТЕЛА-ЦПЛ1

21320.00

20% + 0%

17056.00 ден.

витрина тара в1

13520.00

20% + 0%

10816.00 ден.

комода со јастук за седење тара к1

8320.00

20% + 0%

6656.00 ден.

огледало тара ог

-0%

1440.00 ден.

додатна полица тара ф

7800.00

20% + 0%

6240.00 ден.

закачалка тара цлк

21120.00

20% + 0%

16896.00 ден.

ципелар тара цпл 21

5200.00

10% + 0%

4680.00 ден.

Претсобје ТЕРНИ

5000.00

10% + 0%

4500.00 ден.

Елемент на предсобје УМБРИЈА 1К1Ф

4500.00

10% + 0%

4050.00 ден.

Елемент на предсобје УМБРИЈА КОМ

2300.00

10% + 0%

2070.00 ден.

Елемент на предсобје УМБРИЈА ОГ

7200.00

10% + 0%

6480.00 ден.

Елемент на предсобје УМБРИЈА П1

2500.00

10% + 0%

2250.00 ден.

Елемент на предсобје УМБРИЈА ЦИВ

5800.00

10% + 0%

5220.00 ден.

Предсобје ФЛАМЕНКО

5400.00

10% + 0%

4860.00 ден.

Ормар за чевли ХУГО 23

6800.00

10% + 0%

6120.00 ден.

Ормар за чевли ХУГО 23 ОГ

6700.00

10% + 0%

6030.00 ден.

Ормар за чевли ХУГО 24

8500.00

10% + 0%

7650.00 ден.

Ормар за чевли ХУГО 24 ОГ

7700.00

10% + 0%

6930.00 ден.

Ормар за чевли ХУГО 25

10000.00

10% + 0%

9000.00 ден.

Ормар за чевли ХУГО 25 ОГ


Design by IVANOWEB all rights reserved

оваа страна користи колачиња

Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo