Елемент на предсобје УМБРИЈА КОМ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - НАСКОРО
  • Ширина : 68
    Висина : 47.5
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Сиви храст Црна
 

4700.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  3384.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES