Огледало БЕНИ ОГ
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Огледало БЕНИ ОГ нуди можност за комплетирање на композицијата во предсобјето - функционално и естетски.
  • Ширина : 79
    Висина : 95
    Длабочина : 2
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : опак бела
 

2800.00 ден.
  -20 % попуст

  2240.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES