Елемент на предсобје УМБРИЈА 1К1Ф
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 53.5
    Висина : 100.5
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Сиви храст Црна
 

5100.00 ден.
  -20 % попуст

  4080.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES