ФОРМА НОВА
член на ТЕХА доо групацијата Тетово

ФОРМА НОВА , член на ТЕХА ДОО Групација Тетово , започнува со работа во 2008 година како резултат на прогресивната визија за да се приближат светските луксузни трендови на ентериерното уредување до македонските домакинства. Изминативе десет години компанијата еволуира од ден на ден за денес да брои 8.000 м2 изложбен деловен простор во кој дејствуваат 60 вработени лица , професионалци , кои се целосно посветени кон исполнување на потребите на потрошувачите и се разбира создавање на нови вредности. Стратешки основен деловен партнер на ФОРМА НОВА е FORMA IDEALE , од Крагујевац , како и најголемите производители на тапациран и плочест мебел и столици од Р. Македонија и од соседството . Расположивите ресурси кои ги имаме во изобилие го достигнуваат таргетот кон кој постојано се стремиме . По многу разгледувања и анализи во деловното опкружување на секторот за стратешко планирање и развојна политика кој во ФОРМА НОВА се состои од етаблирани професионалци се донесоа многубројни измени во работењето и приближување до потребите на купувачите како што се двојно зголемување на деловниот изложбен простор во Скопје , Тетово и Куманово , отварање на нова локација во Штип , и се разбира постојано унапредување на стандардите каде што се започна , т.е. приматот Скопје . Континуитетот е императив за квалитет ,а квантитетот е релевантен показател дека им се допагаме на на клиентите . Со право може да кажеме дека брендот ФОРМА НОВА прерасна во ИНСТИТУЦИЈА , во која има добро разработен систем со мегусебно поврзани норми чија главна функција е задоволни купувачи . Убавата страна на животот и современиот дизајн со одличен квалитет по постојано ниски цени и акции ке ги најдете кај нас. ГИ имаме сите одговори на Вашите прашања особено најважното : КАКО ДА СЕ СТАНЕ И ОСТАНЕ НАЈДОБАР   


Design by IVANOWEB all rights reserved

оваа страна користи колачиња

Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo