Ормар за чевли БАСЕ 15


    Опис на Производот :


  • Ормарот за Чевли БАСЕ 15, во дезен сонома храст, составен е од пет полици за одлагање на сезонските чевли, благодарение на димензиите одлично се вклопува во сите простори.
  • Ширина : 58
    Висина : 191.5
    Длабочина : 18
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

5500.00 ден.
  -20 % попуст

  4400.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES