Предсобје КЕНТ ПС
black friday акција


    Опис на Производот :


  • Предсобје КЕНТ ПС , во дезен белен и сив храст. Дел е од истоимената колекција која во вашиот дом внесува класика и префинет вкус.
  • Ширина : 114
    Висина : 195
    Длабочина : 36.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст белен храст
 

13340.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 15%   

  8504.25 ден.


без превоз и монтажа :

  8304.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES