Елемент на предсобје КОМО ЦИВ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Елемент на предсобје КОМО ЦИВ , во дезен бетон, дел е од истоимената колекција која се одликува со модерен дизајн и функционално организиран простор. Поседува една полица и пет закачалки за гардероба.
  • Ширина : 67
    Висина : 137
    Длабочина : 19.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бетон
 

2550.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  1836.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES