Предсобје МАРТИН
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Предсобјето МАРТИН, во дезен бетон и опак бела, ќе предизвика првиот влез во вашиот дом да биде ефектен и пријатен. Овој модел поседува складно организиран употреблив простор за одложување на сезонската гардероба и облека. Централно позиционираното огледало ќе донесе пространост во вашиот простор и функциналност.
  • Ширина : 133.5
    Висина : 197.5
    Длабочина : 33
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бетон опак бела
 

13260.00 ден.
  -38 % попуст

  8221.20 ден.


без превоз и монтажа :

  8254.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES