Елемент на предсобје САРДИНИА П2
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - НАСКОРО
  • Ширина : 71
    Висина : 194.5
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст-Црна
 

9860.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  6655.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES