Ормар за чевли ХУГО 24 ОГ


    Опис на Производот :


  • Ормарот за Чевли ХУГО 24 ОГ, во дезен сонома храст, составен е од четири полици за одлагање на сезонските чевли, благодарение на димензиите одлично се вклопува во сите простори.Со огледало на сите фронтови
  • Ширина : 67
    Висина : 155
    Длабочина : 28
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

9430.00 ден.
  -25 % попуст

  7072.50 ден.


без превоз и монтажа :

  5870.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES