Предсобје ФЛАМЕНКО
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Предсобје ФЛАМЕНКО, во дезен сонома храст, ќе допринесе за потполно опремање на ходникот. Поседува 3 закачалки, како и двојна затворена полица за одлагање на облека. Доколку просторот дозволува предсобјето е идеално да се комбинира со чевларници со различни димензии.
  • Ширина : 67
    Висина : 191.5
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

5970.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  4298.40 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES