Ормар за чевли БАСЕ 13
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Ормарот за Чевли БАСЕ 13, во дезен сонома храст, составен е од три полици за одлагање на сезонските чевли, благодарение на димензиите одлично се вклопува во сите простори.
  • Ширина : 58
    Висина : 191
    Длабочина : 18
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

3590.00 ден.
  -20 % попуст

  2872.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES