Елемент на предсобје УМБРИЈА ОГ
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 54.5
    Висина : 80.5
    Длабочина : 2
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Сиви храст Црна
 

2310.00 ден.
  -20 % попуст

  1848.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES