Продажни салони


Салон за мебел

- ФОРМА НОВА Скопје -

ул.852 бр.58 1000 Скопје

тел.02/2 55 10 27 моб.070/304-029

Салон за мебел

- ФОРМА НОВА Тетово -

ул.М.А.Ченто 106 Тетово

тел.044 339-818 моб.071 259-613

Салон за мебел

- ФОРМА НОВА Куманово -

Плоштад Југославија Куманово

тел.031 451 061 моб.072 265 540

Салон за мебел

- ФОРМА НОВА Штип -

ул.Гоце Делчев 58

тел.032 399 412 моб.071 372 171

Салон за мебел

- ФОРМА НОВА Прилеп -

ул.Александар Македонски

тел./ моб.071 248 644


Работно време на салоните : Понеделник-Петок од 09 до 20 ; Сабота од 09 до 17


онлајн продажба и грижа за корисници - 072 / 321 152 ; email - customercare@formanovamk.com

дирекција - 022 55 18 03 ; email - forma@formanovamk.com

Design by IVANOWEB all rights reserved

оваа страна користи колачиња

Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo