Огледало КОМО ОГ 80х60
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Огледало КОМО ОГ нуди можност за комплетирање на композицијата на предсобјето - функционално и естетски.
  • Ширина : 57.5
    Висина : 80
    Длабочина : 2
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : опак бела
 

2310.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  1663.20 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES