ормари и гардеробери      

онлајн продажба

Подреди по :

40250.00

20% + 0%

32200.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П22/ИК

57310.00

20% + 0%

45848.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П32/ИК

65110.00

20% + 0%

52088.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П32-ОГ/ИК

74680.00

20% + 0%

59744.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П44-2ОГ/ИК

79770.00

20% + 0%

63816.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П44-4ОГ/ИК

68120.00

20% + 0%

54496.00 ден.

Клизни Плакар ПИАНО ПК 230 ОГ/ПН

53040.00

20% + 0%

42432.00 ден.

Клизни плакар АВИС ПК 181 АВ

55960.00

20% + 0%

44768.00 ден.

Клизни плакар АВИС ПК 181 ОГ АВ

66250.00

20% + 0%

53000.00 ден.

Клизни плакар АВИС ПК 231 АВ

69890.00

20% + 0%

55912.00 ден.

Клизни плакар АВИС ПК 231 ОГ АВ

74990.00

20% + 0%

59992.00 ден.

Клизни плакар АВИС ПК 281 АВ

77590.00

20% + 0%

62072.00 ден.

Клизни плакар АВИС ПК 281 ОГ АВ

-0%

23040.00 ден.

Ормар АСТОР 4К2О

-0%

38340.00 ден.

Гардеробер ВАЛЕНСИА 220

-0%

37170.00 ден.

Гардеробер ВАЛЕНСИА 220 ОГ ФК

-0%

34110.00 ден.

Ормар ВАЛЕНСИА 4К2Ф

-0%

32310.00 ден.

Ормар ВАЛЕНСИА 4К2Ф2О

-0%

11520.00 ден.

Ормар ВАРАДЕРО 3К1О

-0%

12870.00 ден.

Ормар ВАРАДЕРО 3К1Ф1О

-0%

13860.00 ден.

Ормар ВАРАДЕРО 4К1О

-0%

15120.00 ден.

Ормар ВАРАДЕРО 4К1Ф1О

-0%

7470.00 ден.

Ормар ВАРАДЕРО 2К

-0%

11520.00 ден.

Ормар ВАРАДЕРО 3К1О

-0%

13860.00 ден.

Ормар ВАРАДЕРО 4К1О

68850.00

20% + 0%

55080.00 ден.

Лизгачки Плакар ГАЛА ПК280/ГЛ

72180.00

20% + 0%

57744.00 ден.

Лизгачки Плакар ГАЛА ПК280 ОГ/ГЛ

12480.00

20% + 0%

9984.00 ден.

Додатен Плакар ГАЛА ДП1/ГЛ

19240.00

20% + 0%

15392.00 ден.

Додатен Плакар ГАЛА ДП2/ГЛ

26840.00

20% + 0%

21472.00 ден.

Плакар ГАЛА П22/ ГЛ

33000.00

20% + 0%

26400.00 ден.

Плакар ГАЛА Р22Б/ГЛ Јела

39400.00

20% + 0%

31520.00 ден.

Плакар ГАЛА Р32-2/ГЛ Јела

46800.00

20% + 0%

37440.00 ден.

Плакар ГАЛА Р32А/ГЛ Јела

46200.00

20% + 0%

36960.00 ден.

Плакар ГАЛА Р32Б-2/ГЛ Јела

48600.00

20% + 0%

38880.00 ден.

Плакар ГАЛА Р32Б/ГЛ Јела

51800.00

20% + 0%

41440.00 ден.

Плакар ГАЛА Р42/ГЛ Јела

46100.00

20% + 0%

36880.00 ден.

Плакар ГАЛА Р42-2/ГЛ Јела

57200.00

20% + 0%

45760.00 ден.

Плакар ГАЛА Р42А/ГЛ Јела

59400.00

20% + 0%

47520.00 ден.

Плакар ГАЛА Р42Б/ГЛ Јела

63700.00

20% + 0%

50960.00 ден.

Плакар ГАЛА Р42Б-2/ГЛ Јела

66700.00

20% + 0%

53360.00 ден.

Плакар ГАЛА Р52/ГЛ Јела

61000.00

20% + 0%

48800.00 ден.

Плакар ГАЛА Р52-2/ГЛ Јела

72400.00

20% + 0%

57920.00 ден.

Плакар ГАЛА Р52А/ГЛ Јела

66700.00

20% + 0%

53360.00 ден.

Плакар ГАЛА Р52А-2/ГЛ Јела

74900.00

20% + 0%

59920.00 ден.

Плакар ГАЛА Р52Б/ГЛ Јела

69200.00

20% + 0%

55360.00 ден.

Плакар ГАЛА Р52Б-2/ГЛ Јела

65400.00

20% + 0%

52320.00 ден.

Плакар ГАЛА Р62/ГЛ Јела

71400.00

20% + 0%

57120.00 ден.

Плакар ГАЛА Р62А/ГЛ Јела

74500.00

20% + 0%

59600.00 ден.

Плакар ГАЛА Р62Б/ГЛ Јела

80200.00

20% + 0%

64160.00 ден.

Плакар ГАЛА Р72/ГЛ Јела

86700.00

20% + 0%

69360.00 ден.

Плакар ГАЛА Р72А/ГЛ Јела

90100.00

20% + 0%

72080.00 ден.

Плакар ГАЛА Р72Б/ГЛ Јела

49300.00

20% + 0%

39440.00 ден.

Лизгачки Плакар ГАЛА ПК180/ГЛ

52520.00

20% + 0%

42016.00 ден.

Лизгачки Плакар ГАЛА ПК180 ОГ/ГЛ

61880.00

20% + 0%

49504.00 ден.

Лизгачки Плакар ГАЛА ПК230/ГЛ

65730.00

20% + 0%

52584.00 ден.

Лизгачки Плакар ГАЛА ПК230 ОГ/ГЛ

41410.00

20% + 0%

33128.00 ден.

Плакар ГАЛА П32/ГЛ

-0%

28080.00 ден.

Гардеробер ГАЛИЦИА 220

-0%

30420.00 ден.

Гардеробер ГАЛИЦИА 220 ПОГ

-0%

22140.00 ден.

Ормар ДАНТЕ 5К3О

-0%

1440.00 ден.

Полица ЕВЕРГРИН ЕГ-Ф

7490.00

20% + 0%

5992.00 ден.

Огледало ЕВЕРГРИН ОГ/ ЕГ

35990.00

20% + 0%

28792.00 ден.

Плакар ЕВЕРГРИН П2/ЕГ

49510.00

20% + 0%

39608.00 ден.

Плакар ЕВЕРГРИН П3/ЕГ

59180.00

20% + 0%

47344.00 ден.

Плакар ЕВЕРГРИН П4/ЕГ

45240.00

20% + 0%

36192.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П22-ОГ/ИК

69680.00

20% + 0%

55744.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П44/ИК

86220.00

20% + 0%

68976.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П54/ИК

91210.00

20% + 0%

72968.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П54-2ОГ/ИК

94020.00

20% + 0%

75216.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П54-3ОГ/ИК

99740.00

20% + 0%

79792.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П54-5ОГ/ИК

98600.00

20% + 0%

78880.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П66/ИК

104000.00

20% + 0%

83200.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П66-2ОГ/ИК

114400.00

20% + 0%

91520.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П66-6ОГ/ИК

115550.00

20% + 0%

92440.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П76/ИК

123350.00

20% + 0%

98680.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П76-3ОГ/ИК

134060.00

20% + 0%

107248.00 ден.

Плакар ИНВИКТУС П76-7ОГ/ИК

-0%

28260.00 ден.

Ормар КАРЛ 5К1О

-0%

30510.00 ден.

Гардеробер КЕНТ 225 ОГ

-0%

24120.00 ден.

Ормар КЕНТ 4К2ФО

-0%

28080.00 ден.

Гардеробер КСАНТИ 220 2ОГ

-0%

28710.00 ден.

Гардеробер КСАНТИ 220 ОГ

-0%

28800.00 ден.

Ормар КСАНТИ 5К1О

-0%

39510.00 ден.

гаредробер КСАНТИ М 270 ог

-0%

15030.00 ден.

Ормар ЛЕОН 3К2ФО

-0%

17820.00 ден.

Ормар ЛЕОН 4К2ФО

-0%

21600.00 ден.

Гардеробер ЛОГАН 180 ОГ

-0%

31950.00 ден.

Гардеробер МАСИЛИА 220 ОГ х217

-0%

35190.00 ден.

Гардеробер МАСИЛИА 245 х217

-0%

33390.00 ден.

Ормар МАСИЛИА 4К3Ф2О х224

-0%

38250.00 ден.

Ормар МАСИЛИА 5К4ФО х224

-0%

2760.00 ден.

Монтажно огледало ПИАНО МО-КА/ПН

-0%

31140.00 ден.

гардеробер МОНДЕГО 220 ог

-0%

40680.00 ден.

гардеробер МОНДЕГО 270 пог

-0%

19080.00 ден.

Гардеробер НАВАРА 165

-0%

21780.00 ден.

Гардеробер НАВАРА 165 ОГ

-0%

30060.00 ден.

Гардеробер НАВАРА 245 ОГ

-0%

29790.00 ден.

Гардеробер НАРБОНА 245 ОГ

-0%

29160.00 ден.

Ормар НАРБОНА 5К2ФО

6040.00

20% + 0%

4832.00 ден.

Огледало за спална ОНИКС ОГ

54080.00

20% + 0%

43264.00 ден.

Клизни плакар ОНИКС ПК180

56580.00

20% + 0%

45264.00 ден.

Клизни плакар ОНИКС ПК180-ОГ

66460.00

20% + 0%

53168.00 ден.

Клизни плакар ОНИКС ПК230

70000.00

20% + 0%

56000.00 ден.

Клизни плакар ОНИКС ПК230-ОГ

75400.00

20% + 0%

60320.00 ден.

Клизни плакар ОНИКС ПК280

77590.00

20% + 0%

62072.00 ден.

Клизни плакар ОНИКС ПК280-ОГ

-0%

7800.00 ден.

Вграден фиокар ОНИКС УФ3

-0%

1560.00 ден.

Додатна полица ОНИКС Ф

12380.00

20% + 0%

9904.00 ден.

Додатни Плакар ПИАНО ДП1/ПН

19140.00

20% + 0%

15312.00 ден.

Додатни Плакар ПИАНО ДП2/ПН

26520.00

20% + 0%

21216.00 ден.

Додатни Плакар ПИАНО ДП22/ПН

-0%

3720.00 ден.

Монтажен Лифтер ПИАНО МЛ/ПН

16020.00

20% + 0%

12816.00 ден.

Плакар ПИАНО П1/ПН

22990.00

20% + 0%

18392.00 ден.

Плакар ПИАНО П2/ПН

26520.00

20% + 0%

21216.00 ден.

Плакар ПИАНО П22/ПН

33600.00

20% + 0%

26880.00 ден.

Аголен Плакар ПИАНО ПУГ/ПН

-0%

7440.00 ден.

Вградена Фиокар ПИАНО УФЗ /ПН

-0%

2280.00 ден.

Голема полица ПИАНО ФВ/ПН

-0%

1560.00 ден.

Мала полица ПИАНО ФМ/ПН

50760.00

20% + 0%

40608.00 ден.

Клизни плакар ПИЈАНО ПК 180/ПН

64170.00

20% + 0%

51336.00 ден.

Клизни Плакар ПИАНО ПК 230 /ПН

71350.00

20% + 0%

57080.00 ден.

Клизни Плакар ПИАНО ПК 280/ПН

54190.00

20% + 0%

43352.00 ден.

Клизни Плакар ПИАНО ПК180 ОГ/ПН

73740.00

20% + 0%

58992.00 ден.

Клизни Плакар ПИАНО ПК280 ОГ/ПН

3100.00

10% + 0%

2790.00 ден.

Сет Полица Пг3-w220 за Гардеробер Масилиа 220

3400.00

10% + 0%

3060.00 ден.

Сет Полица Пг3-w245 за Гардеробер Масилиа 245

3600.00

10% + 0%

3240.00 ден.

Рам ФИ за ормар МАСИЛИА 4К х224

3700.00

10% + 0%

3330.00 ден.

Рам ФИ за ормар МАСИЛИА 5К х224

5400.00

10% + 0%

4860.00 ден.

Рам Фј за гардеробер МАСИЛИА 220 х217

5500.00

10% + 0%

4950.00 ден.

Рам Фј за гардеробер МАСИЛИА 245 х217

5100.00

10% + 0%

4590.00 ден.

рам фх за гардеробер 180

5300.00

10% + 0%

4770.00 ден.

рам фх за гардеробер 220

5300.00

10% + 0%

4770.00 ден.

рам фх за гардеробер 240

5800.00

10% + 0%

5220.00 ден.

рам фх за гардеробер 270

2700.00

10% + 0%

2430.00 ден.

сет лед расвета рб 5к

3000.00

10% + 0%

2700.00 ден.

сет лед расвета рб 6к

-0%

12330.00 ден.

Ормар РИТМО 3К1О

-0%

14220.00 ден.

Ормар РИТМО 4К2О

-0%

22590.00 ден.

гардеробер САРДИНИА 180 ОГ

-0%

26550.00 ден.

Гардеробер САРДИНИА 220 ОГ

-0%

29520.00 ден.

гардеробер САРДИНИА 270

-0%

32310.00 ден.

гардеробер САРДИНИА 270 ОГ

-0%

2000.00 ден.

Сет полица ПД

-0%

2000.00 ден.

Сет полица ПБ

-0%

21600.00 ден.

гардеробер СИЕРА 180

-0%

24030.00 ден.

гардеробер СИЕРА 180 ОГ

-0%

25020.00 ден.

Гардеробер СИЕРА 220

-0%

27360.00 ден.

Гардеробер СИЕРА 220 ОГ

-0%

28170.00 ден.

Гардеробер СИЕРА 240 ОГ

-0%

25290.00 ден.

Гардеробер СИЦИЛИА 220 ОГ

57000.00

20% + 0%

45600.00 ден.

Плакар ТАРА П3

68230.00

20% + 0%

54584.00 ден.

Плакар ТАРА П4

82890.00

20% + 0%

66312.00 ден.

Плакар ТАРА П5

93920.00

20% + 0%

75136.00 ден.

Плакар ТАРА П6

-0%

2400.00 ден.

Додатна полица ФВ

-0%

1560.00 ден.

Додатна полица ТАРА ФМП3

-0%

1440.00 ден.

Додатна полица тара фмп5

-0%

2280.00 ден.

Додатна полица ТАРА ФМП6

-0%

7110.00 ден.

Ормар ХАНА 2К

-0%

9990.00 ден.

Ормар ХАНА 2К3П2Ф

-0%

10710.00 ден.

Ормар ХАНА 3К

-0%

13320.00 ден.

Ормар ХАНА 3К2ФО

-0%

17640.00 ден.

Ормар ХАНА 4К2ФО

-0%

9810.00 ден.

Ормар ХАНА агол


Design by IVANOWEB all rights reserved

оваа страна користи колачиња

Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo