Гардеробер ГАЛИЦИА 220
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 217
    Висина : 210
    Длабочина : 63
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Опак бела Црно стакло
 

31270.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  20169.15 ден.


без превоз и монтажа :

  18761.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES