Аголен Плакар ПИЈАНО ПУГ/ПН


    Опис на Производот :


  • ново во асортиманот 2020
  • Ширина : 100
    Висина : 224
    Длабочина : 102
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : кристално бела - беж лак
 

24330.00 ден.
  -25 % попуст

  18247.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES