Ормар ДАНТЕ 5К3О
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Ормар ДАНТЕ 5К3О, во дезен сив храст и опак бела, прави исчекор во проектирањето и носи се што е неопходно . Раскош во употребниот простор, ефикасност во организацијата на вашата гардероба и визуелна впечатливост. Поседува централни позиционирани полици лево и десно простор со гардеробна шипка.
  • Ширина : 223.5
    Висина : 206
    Длабочина : 55
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст опак бела
 

27360.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  17647.20 ден.


без превоз и монтажа :

  16416.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES