Ормар ХАНА агол
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Аголен ормар ХАНА, во дезен сонома храст, ефектно го рационализира аголниот простор во ентериерот наменет за одложување на гардероба. Гардероберот се состои од полици и гардеробна шипка.
  • Ширина : 80
    Висина : 205
    Длабочина : 80
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

11490.00 ден.
  -25 % попуст

  8617.50 ден.


без превоз и монтажа :

  7150.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES