Ормар ХАНА 2К3П2Ф
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Двокрилниот ормар ХАНА 2К3П2Ф, во дезен сонома храст, со гардеробна шипка и три затворени полици и две фиоки, наменет е за одложување на облека и постелнина.
  • Ширина : 80
    Висина : 205
    Длабочина : 52
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

9530.00 ден.
  -13 % попуст

  8291.10 ден.


без превоз и монтажа :

  6390.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES