Вградена Фиокар ПИЈАНО УФЗ /ПН


    Опис на Производот :


  • ново во асортиманот 2020
  • Ширина : 88
    Висина : 57
    Длабочина : 45
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : кристално бела - беж лак
 

4600.00 ден.

  4600.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES