Ормар РИТМО 3К1О
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Ормар Ритмо 3К1О , во дезен сонома храст и опак бела, дел од истоимената колекција на елементи за спална соба. Поседува практично организиран употребен простор за сите ваши модни гардеробни парчиња. Додатен бенефит е огледалото во централниот дел.
  • Ширина : 114.5
    Висина : 200
    Длабочина : 51.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст опак бела
 

15210.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  9810.45 ден.


без превоз и монтажа :

  9125.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES