Ормар КЕНТ 4К2ФО
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Ормар КЕНТ 4К2ФО, во дезен белен и сив храст. Дел е од истоимената колекција која во вашиот дом внесува класика и префинет вкус. Овој модел поседува сегмент со полици, дел со градеробна шипка и две практични фиоки.
  • Ширина : 198.5
    Висина : 206.5
    Длабочина : 55.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст белен храст
 

29830.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  19240.35 ден.


без превоз и монтажа :

  17897.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES