Гардеробер ЛОГАН 180 ОГ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Моделот на гардеробер ЛОГАН 180, во дезен сив храст со сегменти на огледало на фронтот, ветува ентериерска практичност и максимално искористеност на просторот. Поседува сет полици и гардеробна шипка за уредно сортирање на гардеробата.
  • Ширина : 184
    Висина : 207.5
    Длабочина : 61
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст
 

26680.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  17208.60 ден.


без превоз и монтажа :

  16008.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES