Ормар ХАНА 2К
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Двокрилниот ормар ХАНА 2К, во дезен сонома храст, со гардеробна шипка и полица.
  • Ширина : 80
    Висина : 205
    Длабочина : 52
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

6750.00 ден.
  -28 % попуст

  4860.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES