Полица ЕВЕРГРИН ЕГ-Ф


    Опис на Производот :


  • ново во асортиманот 2020
  • Ширина : 65
    Висина : 1.8
    Длабочина : 32
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : поларен бор - слонова коска
 

1100.00 ден.

  1100.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES