комоди,отворени полици      

онлајн продажба

Подреди по :

-0%

11610.00 ден.

Комода НАРБОНА 3К4Ф

-0%

9270.00 ден.

Комода НАРБОНА 4Ф

-0%

3060.00 ден.

Ноќно ормарче АСТОР НО1Ф

3300.00

10% + 0%

2970.00 ден.

Огледало АСТОР ОГ М

11700.00

10% + 0%

10530.00 ден.

Витрина БРЕТАЊА 1К ВС1

11300.00

10% + 0%

10170.00 ден.

Витрина БРЕТАЊА 2К ВС1

12800.00

10% + 0%

11520.00 ден.

Комода БРЕТАЊА 3К1Ф

14400.00

10% + 0%

12960.00 ден.

Комода БУРГУНДИ 3К3Ф

-0%

13050.00 ден.

комода ВАЛЕНСИА 2К4Ф

-0%

4410.00 ден.

Ноќно ормарче ВАЛЕНСИА НО2Ф

-0%

4410.00 ден.

Комода ВАРАДЕРО 3Ф

3800.00

10% + 0%

3420.00 ден.

Ноќно ормарче ВАРАДЕРО 2НО1Ф

-0%

5400.00 ден.

Комода ВАРАДЕРО 3К1Ф

-0%

5400.00 ден.

Комода ВАРАДЕРО 3К1Ф

-0%

4410.00 ден.

Комода ВАРАДЕРО 3Ф

2800.00

10% + 0%

2520.00 ден.

Ноќно ормарче ВАРАДЕРО НО2Ф

3800.00

10% + 0%

3420.00 ден.

Ноќно ормарче ВАРАДЕРО 2НО1Ф

-0%

5400.00 ден.

Комода ВАРАДЕРО 3К1Ф

-0%

4410.00 ден.

Комода ВАРАДЕРО 3Ф

27040.00

20% + 0%

21632.00 ден.

Комода ГАЛА К172 3КС2Ф

24650.00

20% + 0%

19720.00 ден.

Комода ГАЛА К23/ ГЛ

11130.00

20% + 0%

8904.00 ден.

Ноќно ормарче ГАЛА НС1 Р/ГЛ Десно

11130.00

20% + 0%

8904.00 ден.

Ноќно ормарче ГАЛА НС1 Л/ГЛ Лево

8950.00

20% + 0%

7160.00 ден.

Ноќно ормарче ГАЛА НС2/ГЛ

5310.00

20% + 0%

4248.00 ден.

Огледало ГАЛА ОГ/ГЛ

20390.00

20% + 0%

16312.00 ден.

Фиокар ГАЛА Ф4/ГЛ

-0%

4050.00 ден.

Комода ГАРОНА 2К1Ф

3700.00

10% + 0%

3330.00 ден.

Ноќно ормарче ГАРОНА 2ком 2НО1Ф

-0%

5490.00 ден.

Комода ГАРОНА 3К1Ф

-0%

7200.00 ден.

Комода ГАРОНА 3К3Ф

-0%

4590.00 ден.

Комода ГАРОНА 3Ф

3300.00

10% + 0%

2970.00 ден.

Ноќно ормарче ДАДО НО2Ф

-0%

8730.00 ден.

Комода ДУЕРО 3К2Ф

4500.00

10% + 0%

4050.00 ден.

Ноќно ормарче ДУЕРО 3Ф

-0%

5400.00 ден.

Комода ДУЕРО 5Ф 45

-0%

8190.00 ден.

Комода ДУЕРО 5Ф 90

9570.00

20% + 0%

7656.00 ден.

Ноќно ормарче ЕВЕРГРИН НС1/ЕГ

8000.00

10% + 0%

7200.00 ден.

Комода ЕТНА 2К2Ф

11100.00

10% + 0%

9990.00 ден.

Комода ЕТНА 3К3Ф

8900.00

10% + 0%

8010.00 ден.

Комода ЕТНА 4Ф

4580.00

20% + 0%

3664.00 ден.

Додаток на нокно ормарче ИНВИКТУС ДНС/ИК

29850.00

20% + 0%

23880.00 ден.

Комода ИНВИКТУС К32/ИК

11340.00

20% + 0%

9072.00 ден.

Нокно ормарче ИНВИКТУС НС2/ИК

-0%

12510.00 ден.

Комода КАРЛ 3К4Ф

-0%

3300.00 ден.

Ноќно ормарче КАРЛ НО2Ф

-0%

11340.00 ден.

Комода КЕНТ 160

-0%

3150.00 ден.

Ноќно ормарче КЕНТ НО

13900.00

10% + 0%

12510.00 ден.

Комода ЕНЦО

31900.00

10% + 0%

28710.00 ден.

Двокрилна комода РОДОС со расвета

41800.00

10% + 0%

37620.00 ден.

Трокрилна комода РОДОС без расвета

12600.00

10% + 0%

11340.00 ден.

Комода КОРЗИКА 3К4Ф

-0%

13320.00 ден.

Комода КСАНТИ 3К4Ф

-0%

3780.00 ден.

Ноќно ормарче КСАНТИ НО2Ф

5550.00

10% + 0%

4995.00 ден.

ноќно ормарче ЛЕНКА

-0%

10620.00 ден.

Комода МАСИЛИА 5Ф

-0%

4950.00 ден.

Ноќно ормарче МАСИЛИА НО3Ф

-0%

5670.00 ден.

ноќно ормарче МОНДЕГО НО3Ф

-0%

11520.00 ден.

комода МОНДЕГО 2К 4Ф

-0%

5220.00 ден.

Ноќно ормарче НАРБОНА НО2Ф

13420.00

20% + 0%

10736.00 ден.

Ноќно ормарче ОНИКС НС3

-0%

3540.00 ден.

Додаток за ноќно ормарче ОНИКС ДНС

21740.00

20% + 0%

17392.00 ден.

Комода ОНИКС К13

28190.00

20% + 0%

22552.00 ден.

Комода ОНИКС К23

26420.00

20% + 0%

21136.00 ден.

Комода ОНИКС К170-3КС1Ф

9570.00

20% + 0%

7656.00 ден.

Ноќно ормарче ОНИКС НС1

11130.00

20% + 0%

8904.00 ден.

Ноќно ормарче ОНИКС НС2

22050.00

20% + 0%

17640.00 ден.

Фиокар ОНИКС Ф5

19450.00

20% + 0%

15560.00 ден.

Комода ПИАНО К13/ПН

8560.00

20% + 0%

6848.00 ден.

Ноќно ормарче ПИЈАНО НС2/ПН

10510.00

20% + 0%

8408.00 ден.

Ноќно ормарче ПИАНО НС3/ПН

5830.00

20% + 0%

4664.00 ден.

Огледало ПИАНО ОГ/ПН

18000.00

20% + 0%

14400.00 ден.

Фиокар ПИАНО Ф4/ПН

19450.00

20% + 0%

15560.00 ден.

Фиокар ПИАНО Ф5/ПН

-0%

3780.00 ден.

Ноќно ормарче РИТМО сет 2 но1

-0%

5490.00 ден.

Комода РИТМО 3К1Ф

-0%

5220.00 ден.

Комода РИТМО 4Ф

-0%

6750.00 ден.

Комода САРДИНИА 2К1Ф

-0%

9000.00 ден.

Комода САРДИНИА 4Ф

-0%

4770.00 ден.

Ноќно ормарче САРДИНИА НО2Ф

30480.00

20% + 0%

24384.00 ден.

Фиокар ТАРА 4Ф

33180.00

20% + 0%

26544.00 ден.

Комода ТАРА К13

13210.00

20% + 0%

10568.00 ден.

Ноќно ормарче ТАРА НС1

2700.00

10% + 0%

2430.00 ден.

Отворена полица ТОМАР 3

3300.00

10% + 0%

2970.00 ден.

Отворена полица ТОМАР 4

3800.00

10% + 0%

3420.00 ден.

Отворена полица ТОМАР 5

4500.00

10% + 0%

4050.00 ден.

Отворена полица ТОМАР 6

4300.00

10% + 0%

3870.00 ден.

Ноќно ормарче ТОМИ 2НО1Ф

10700.00

10% + 0%

9630.00 ден.

Комода УМБРИЈА 3К4Ф

3300.00

10% + 0%

2970.00 ден.

Ноќно ормарче УНИ НО2Ф


Design by IVANOWEB all rights reserved

оваа страна користи колачиња

Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo