Комода САРДИНИА 4Ф
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 91.5
    Висина : 52.5
    Длабочина : 42
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст-Црна
 

11050.00 ден.
  -32 % попуст

  7514.00 ден.


без превоз и монтажа :

  6878.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES