Комода САРДИНИА 2К1Ф
производ на акција


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - НАСКОРО
  • Ширина : 84.5
    Висина : 103.5
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Артисан храст-Црна
 

8330.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  5622.75 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES