трпезариски маси и столици      

онлајн продажба

Подреди по :

29840.00

10% + 0%

26856.00 ден.

Аголна клупа БОН

25200.00

10% + 0%

22680.00 ден.

Трпезариска маса АЛЕКС

18300.00

10% + 0%

16470.00 ден.

Трпезариска маса АМБЕР

7300.00

10% + 0%

6570.00 ден.

Трпезариска маса АНКОНА

19200.00

10% + 0%

17280.00 ден.

Трпезариска маса АНТИГОНА

-0%

12600.00 ден.

Трпезариска маса АТРИА

19000.00

10% + 0%

17100.00 ден.

Трпезариска маса АУРОРА

28600.00

10% + 0%

25740.00 ден.

Трпезариска маса БОЛЕРО фи 100

18200.00

10% + 0%

16380.00 ден.

Трпезариска маса БРЕТАЊА

17500.00

10% + 0%

15750.00 ден.

Трпезариска маса БУРГУНДИ

5200.00

10% + 0%

4680.00 ден.

Барска маса ВАЛЕНСЕ

37300.00

10% + 0%

33570.00 ден.

Трпезариска маса ВЕНУС 160

21700.00

10% + 0%

19530.00 ден.

Трпезариска маса ВИОЛА

37900.00

10% + 0%

34110.00 ден.

Трпезариска маса ГРАНД 140

4800.00

10% + 0%

4320.00 ден.

Трпезариска маса ДОМУС 135х80

7900.00

10% + 0%

7110.00 ден.

Трпезариска маса ДТ 120х80

5000.00

10% + 0%

4500.00 ден.

Трпезариска маса ДТ 80х80

24200.00

10% + 0%

21780.00 ден.

Трпезариска маса ЕКВАДОР

34500.00

10% + 0%

31050.00 ден.

Трпезариска маса ЕЛЕГАНС 120

4660.00

10% + 0%

4194.00 ден.

Столица Ема

18500.00

10% + 0%

16650.00 ден.

Трпезариска маса ИВА

4800.00

10% + 0%

4320.00 ден.

Трпезариска маса ИТАКА 135х80

47840.00

10% + 0%

43056.00 ден.

Аголна Клупа ЈЕЛЕНА Комплет

-0%

3250.00 ден.

Столица ЈОАНА

9200.00

10% + 0%

8280.00 ден.

Трпезариска маса ЈУНИОР

38600.00

10% + 0%

34740.00 ден.

Трпезариска маса КАИРО 140

43300.00

10% + 0%

38970.00 ден.

Трпезариска маса КАПРИ 140

7900.00

10% + 0%

7110.00 ден.

Трпезариска маса КАРАРА

5300.00

10% + 0%

4770.00 ден.

Трпезариска маса КАРАРА

10500.00

10% + 0%

9450.00 ден.

Клупа Р60 Ц-кат.

4500.00

10% + 0%

4050.00 ден.

Столица КРИСТАЛ

-0%

16730.00 ден.

Трпезариска маса ЛАБУД

37300.00

10% + 0%

33570.00 ден.

Трпезариска маса ЛЕОН 140

33400.00

5% + 0%

31730.00 ден.

Трпезариска маса ЛЕОН 160

6000.00

10% + 0%

5400.00 ден.

Столица Лора

15500.00

5% + 0%

14725.00 ден.

Трпезариска маса БРУТУС

23600.00

10% + 0%

21240.00 ден.

Трпезариска Маса В метал

31400.00

10% + 0%

28260.00 ден.

Трпезариска маса В метал

48000.00

5% + 0%

45600.00 ден.

Трпезариска маса ГИО

28400.00

5% + 0%

26980.00 ден.

Трпезариска маса ЛЕОН ХЛ

16100.00

5% + 0%

15295.00 ден.

Трпезариска маса МИЛЕСЕ

34000.00

5% + 0%

32300.00 ден.

Трпезариска маса МИО

29500.00

5% + 0%

28025.00 ден.

Трпезариска маса НЕРО

14800.00

10% + 0%

13320.00 ден.

Барска маса ПАРИЗ

22800.00

5% + 0%

21660.00 ден.

Трпезариска маса ПАРМА

14800.00

10% + 0%

13320.00 ден.

Барска маса ПИРАМИДА

11200.00

5% + 0%

10640.00 ден.

Трпезариска маса ПРОМО

18800.00

5% + 0%

17860.00 ден.

Трпезариска маса РОНДО ХЛ

18000.00

10% + 0%

16200.00 ден.

Трпезариска маса МИА

34000.00

10% + 0%

30600.00 ден.

Трпезариска маса МИА Фи 100

29300.00

10% + 0%

26370.00 ден.

Трпезариска маса МИЛАНО 130

28500.00

10% + 0%

25650.00 ден.

Трпезариска маса МОДЕНА 170

20400.00

10% + 0%

18360.00 ден.

Трпезариска маса Н-2

15680.00

10% + 0%

14112.00 ден.

Трпезариска маса Н-3

32600.00

10% + 0%

29340.00 ден.

Трпезариска маса ОНИКС 140

38600.00

10% + 0%

34740.00 ден.

Трпезариска маса ОРИОН 140

-0%

14100.00 ден.

Трпезариска маса П-4 ПЛУС 800х800+800 Венге ПС

-0%

17500.00 ден.

Трпезариска маса П-4 продолжена

14640.00

10% + 0%

13176.00 ден.

Трпезариска маса П-5

19120.00

10% + 0%

17208.00 ден.

Трпезариска маса П-6 1500+400х900х750 Венге ПС

37200.00

10% + 0%

33480.00 ден.

Трпезариска маса ПЕРЛА 130

13800.00

10% + 0%

12420.00 ден.

Трпезариска маса Маса ПУМА 100х100 Калигарис

18600.00

10% + 0%

16740.00 ден.

Трпезариска маса ПУМА 100х180 Калигарис

5000.00

10% + 0%

4500.00 ден.

Барска столица Р-60 без наслон Ц-кат.

12640.00

10% + 0%

11376.00 ден.

Трпезариска маса РАЈНА

-0%

4200.00 ден.

Столица Рајна 1

35000.00

10% + 0%

31500.00 ден.

Трпезариска маса РОДОС Фи 100

11400.00

10% + 0%

10260.00 ден.

трпезариска маса САБРИНА

18500.00

10% + 0%

16650.00 ден.

Трпезариска маса САРА

12000.00

10% + 0%

10800.00 ден.

Барска столица СЕНА ЛУКС Б-кат.

27900.00

10% + 0%

25110.00 ден.

Трпезариска маса СЕНА Фи 100

32700.00

10% + 0%

29430.00 ден.

Трпезариска маса СИЕНА 120

40600.00

10% + 0%

36540.00 ден.

Трпезариска маса СКАЛА 140

34000.00

10% + 0%

30600.00 ден.

Трпезариска маса СКАЛА Фи 100

3900.00

10% + 0%

3510.00 ден.

Столица СТЕЛА

4200.00

10% + 0%

3780.00 ден.

Столица СТЕЛА ЛУКС

6200.00

5% + 0%

5890.00 ден.

Столица ГАРДА

5100.00

10% + 0%

4590.00 ден.

Столица ДИНА *по нарачка

5700.00

5% + 0%

5415.00 ден.

Столица ИННА

5800.00

5% + 0%

5510.00 ден.

Столица МИЛАНО ЛУКС РД

5400.00

5% + 0%

5130.00 ден.

Столица МИЛАНО РД

-0%

4600.00 ден.

Столица МОНА, * по нарачка

9500.00

10% + 0%

8550.00 ден.

Столица ОНИКС Ц-кат.

7700.00

10% + 0%

6930.00 ден.

Столица РОДОС Ц - Ц-кат.

5900.00

5% + 0%

5605.00 ден.

Столица СИЕНА РД

8100.00

10% + 0%

7290.00 ден.

Столица БОЛЕРО А-кат.

8100.00

10% + 0%

7290.00 ден.

Столица ВЕНУС А-кат.

7800.00

10% + 0%

7020.00 ден.

Столица ГРАНД А-кат.

8100.00

10% + 0%

7290.00 ден.

Столица КАИРО А-кат.

7800.00

10% + 0%

7020.00 ден.

Столица КАПРИ А-кат.

8100.00

10% + 0%

7290.00 ден.

Столица ЛЕОН А-кат.

7400.00

10% + 0%

6660.00 ден.

Столица МИА А-кат.

10600.00

10% + 0%

9540.00 ден.

Столица МОДЕНА А-кат.

11600.00

10% + 0%

10440.00 ден.

Барска столица ОНИКС Ц-кат.

7800.00

10% + 0%

7020.00 ден.

Столица ПЕРЛА А-кат.

9300.00

10% + 0%

8370.00 ден.

Столица СЕНА -Б-кат.

6400.00

10% + 0%

5760.00 ден.

Столица СИЕНА -Ц-кат.

7900.00

10% + 0%

7110.00 ден.

Столица СКАЛА А-кат.

8900.00

10% + 0%

8010.00 ден.

Столица СКАЛА,со раконаслон А-кат.

11000.00

10% + 0%

9900.00 ден.

Столица ТАЛА А-кат.

10300.00

10% + 0%

9270.00 ден.

Столица ТОСКАНА А-кат.

11500.00

10% + 0%

10350.00 ден.

Столица ФЕНИКС А-кат.

8200.00

10% + 0%

7380.00 ден.

Столица ХАВАНА А-кат.

39400.00

10% + 0%

35460.00 ден.

Трпезариска маса ТАЛА 140

39900.00

10% + 0%

35910.00 ден.

Трпезариска маса ТОСКАНА 120

10700.00

10% + 0%

9630.00 ден.

Трпезариска маса ОСКАР ТС 160х90

24200.00

10% + 0%

21780.00 ден.

Трпезариска маса В

-0%

2450.00 ден.

Столица Ф5

5040.00

10% + 0%

4536.00 ден.

Столица Ф6

43300.00

10% + 0%

38970.00 ден.

Трпезариска маса ФЕНИКС 140

33900.00

10% + 0%

30510.00 ден.

Трпезариска маса ХАВАНА 120

5400.00

10% + 0%

4860.00 ден.

Столица хелена

14300.00

10% + 0%

12870.00 ден.

Трпезариска маса ЏЕРСИ


Design by IVANOWEB all rights reserved

оваа страна користи колачиња

Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo