Трпезариска маса ОСКАР ТС 160х90
производ на акција


  Опис на Производот :


 • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
 • Ширина : 160
  Висина : 77
  Длабочина : 91
 • Достапни Дезени-Димензии :
 • Дезен-Димензија : артисан храст
 • Видео Упатство за Монтажа :
 

12600.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  8505.00 ден.


без превоз и монтажа :

  7844.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES