Трпезариска маса ЛАБУД 1400х900+400
производ на акција


    Опис на Производот :  • Ширина : 140
    Висина : 77
    Длабочина : 90
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : светли орев
 

18800.00 ден.
  -20 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  13536.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES