трпезариска маса САБРИНА
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Трпезариската маса SABRINA, во дезен артисан храст , лесно се вклопува во топлиот амбиент на трпезаријата или дневната соба со своите естетски карактеристики. Има можност да ја прошири работната површина за 40 см.
  • Ширина : 160
    Висина : 75.5
    Длабочина : 91.5
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : артисан храст
 

13400.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  9045.00 ден.


без превоз и монтажа :

  8342.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES