Трпезариска маса ДТ 80х80
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Трпезариската маса ДТ 80х80, во дезен опак бела, идеален е за сите типови на трпезарии, одлично ќе се вклопи и во дневната соба, благодарение на едноставниот изглед.
  • Ширина : 80
    Висина : 75
    Длабочина : 80
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : опак бела
 

5830.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  3935.25 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES