Трпезариска маса ЈУНИОР 80х80+36 Бела
производ на акција


    Опис на Производот :  • Ширина : 80
    Висина : 76
    Длабочина : 80
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бела
 

9400.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  6345.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES