Трпезариска маса В 160х90+40 Бела / бела СТРОНГ
производ на акција


    Опис на Производот :  • Ширина : 160
    Висина : 77
    Длабочина : 90
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Бела / бела СТРОНГ
 

23800.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%    24.06-28.06.2021

  16065.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES