кујни      

онлајн продажба

Подреди по :

30300.00

10% + 0%

27270.00 ден.

Кујна ВАЛЕНСИА 200 без раб. Плоча

30300.00

10% + 0%

27270.00 ден.

Кујна ВАЛЕНСИА 200 без раб. Плоча

4100.00

10% + 0%

3690.00 ден.

Кујнски елемент ВАЛЕНСИА 60А

14300.00

10% + 0%

12870.00 ден.

Кујнски елемент ВАЛЕНСИА БД 60

4000.00

10% + 0%

3600.00 ден.

Кујнски елемент ВАЛЕНСИА Д60 УР

-0%

9990.00 ден.

Кујна ДАЛИЛА 120

-0%

13320.00 ден.

Кујна ДАЛИЛА 160

-0%

16740.00 ден.

Кујна ДАЛИЛА 200

-0%

6750.00 ден.

Кујна ДАЛИЛА 80

-0%

6660.00 ден.

Кујна ДАЛИЛА 80С

-0%

23400.00 ден.

Кујна ДИВА 200 * без работна плоча

3600.00

10% + 0%

3240.00 ден.

Кујнски елемент ДИВА 60А

3500.00

10% + 0%

3150.00 ден.

Кујнски елемент ДИВА 60УР

13100.00

10% + 0%

11790.00 ден.

Кујнски елемент ДИВА БД60

28400.00

10% + 0%

25560.00 ден.

Кујна ДИЈАНА 200 * без работна плоча

4300.00

10% + 0%

3870.00 ден.

Кујнски елемент ДИЈАНА 60А

3600.00

10% + 0%

3240.00 ден.

Кујнски елемент ДИЈАНА 60УР

14300.00

10% + 0%

12870.00 ден.

Кујнски елемент ДИЈАНА БД60

4400.00

10% + 0%

3960.00 ден.

Мијалник ИНОКС стандард-десен

4400.00

10% + 0%

3960.00 ден.

Мијалник ИНОКС стандард-лев

23100.00

10% + 0%

20790.00 ден.

Кујна КЕНТ 200 * без работна плоча

3600.00

10% + 0%

3240.00 ден.

Кујнски елемент КЕНТ 60А

3500.00

10% + 0%

3150.00 ден.

Кујнски елемент КЕНТ 60УР

10900.00

10% + 0%

9810.00 ден.

Кујнски елемент КЕНТ БД60

28800.00

10% + 0%

25920.00 ден.

Кујна КЛАУДИЈА 200 * без работна плоча

4300.00

10% + 0%

3870.00 ден.

Кујнски елемент КЛАУДИЈА 60А

3500.00

10% + 0%

3150.00 ден.

Кујнски елемент КЛАУДИЈА 60УР

17700.00

10% + 0%

15930.00 ден.

Кујна ЛЕОНА

30400.00

10% + 0%

27360.00 ден.

Кујна ПЕТРА 200 без раб.плоча

4000.00

10% + 0%

3600.00 ден.

Кујнски елемент ПЕТРА 60А

14300.00

10% + 0%

12870.00 ден.

Кујнски елемент ПЕТРА БД 60

4100.00

10% + 0%

3690.00 ден.

Кујнски елемент ПЕТРА Д60 УР

1200.00

10% + 0%

1080.00 ден.

Работна плоча 40 28мм (за кујна Далила)

2000.00

10% + 0%

1800.00 ден.

Работна плоча 80 28мм (за кујна Далила)

3700.00

10% + 0%

3330.00 ден.

Работна плоча 120 28мм Артисан храст 2193

6200.00

10% + 0%

5580.00 ден.

Работна плоча 200 28мм Артисан храст 2201

6300.00

10% + 0%

5670.00 ден.

Работна плоча 200 38мм КЦ

1600.00

10% + 0%

1440.00 ден.

Работна плоча 60 28мм ПТ

2900.00

10% + 0%

2610.00 ден.

Работна плоча 120 28мм ПТ

4600.00

10% + 0%

4140.00 ден.

Работна плоча 200 28мм ПТ

3600.00

10% + 0%

3240.00 ден.

Работна плоча 120 28мм СХ

5600.00

10% + 0%

5040.00 ден.

Работна плоча 200 28мм СХ

2100.00

10% + 0%

1890.00 ден.

Работна плоча 60 28мм СХ

17500.00

10% + 0%

15750.00 ден.

Кујна ТАМАРА 200 без раб.плоча


Design by IVANOWEB all rights reserved

оваа страна користи колачиња

Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo Forma Nova Salon Za Mebel Skopje,Tetovo,Kumanovo