Кујна КЕНТ 200 * без работна плоча


    Опис на Производот :


  • Кујна КЕНТ, во дезен сив и белен храст, со адекватна комбинација на горни и долни елементи освежени со сегмент од стакло кои идеално ќе се вклопат во различни амбиенти. Носи доволно простор за сите кујнски садови и се без што ниедна домаќинка не може да се откаже. Одлично ја надополнува дневната соба која е со исто име како и кујната. Цената е без садопер и без работна површина, длабочина на горните елементи 30см , длабочина на долните елементи 51см.
  • Ширина : 200
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст белен храст
 

25660.00 ден.
  -25 % попуст

  19245.00 ден.


без превоз и монтажа :

  15973.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES