Кујна ДАЛИЛА 120


    Опис на Производот :


  • НОВ АСОРТИМАН 2020 - производите се изложени во нашите салони
  • Ширина : 120
    Висина : 200
    Длабочина : 60
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Сиви храст Графит сива ( без раб. плоча)
 

12320.00 ден.
  -25 % попуст

  9240.00 ден.


без превоз и монтажа :

  7392.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES