Кујна КЛАУДИЈА 200 * без работна плоча
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Кујна КЛАУДИЈА, во дезен опак бела со бел сјаен медијапан и црни мат медијапански горни фронтови, со адекватна комбинација на горни и долни елементи освежени со сегмент од црно парсон стакло кои идеално ќе се вклопат во различни амбиенти. Носи доволно простор за сите кујнски садови и се без што ниедна домаќинка не може да се откаже. Цената е без садопер и без работна површина, длабочина на горните елементи 30см , длабочина на долните елементи 51см.
  • Ширина : 200
    Висина : 200
    Длабочина : 51
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : опак бела црн мат медијапан
 

31610.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  21336.75 ден.


без превоз и монтажа :

  19676.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES