Ормар ХАНА 2К

ТОП ЦЕНА


 

  7110 ден.


со достава и монтажа

  7608 ден.

*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

   

  Опис на Производот :

   

 • Двокрилниот ормар ХАНА 2К, во дезен сонома храст, со гардеробна шипка и полица наменет е за одложување на облека и постелнина. Монтажа на плочест мебел се наплаќа 7% од вредноста на производот.
 •  

 • Ширина : 80
  Висина : 205
  Длабочина : 52
 • Достапни Дезени-Димензии :
 • Дезен-Димензија : сонома храст
 

 

↓↓↓ максимално ги намалуваме цените каде што можеме ↓↓↓

 

ТВ Полица Валенсиа 160 3К2Ф

12240.00 ден

Лежај Бони

14800.00 ден

Ормар Варадеро 4к1о

13860.00 ден

Ормар Хана 2К

7110.00 ден

Kомода Варадеро 3ф

4410.00 ден

Kревет Варадеро 90

6750.00 ден

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`165k Likes on Facebook