Витрина УМБРИЈА 1К ВС


    Опис на Производот :


  • Витрина УМБРИЈА 1К ВС, во комбинација на дезени сив храст и црно дрво, дел е од истоимената колекција која ќе придонесе вашиот дом да биде опремен по најнови ентериерски стандарди. Системот на елементи е подигнат на ногарки.
  • Ширина : 53.5
    Висина : 191.5
    Длабочина : 33
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст црна
 

8750.00 ден.
  -25 % попуст

  6562.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES