Регал ПАРМА


    Опис на Производот :


  • Регал ПАРМА, во дезен бетон и опак бела, овозможува комплетно опремување на дневната соба, благодарение на практичниот распоред на отворени и затворени полици. Димензија на просторот за телевизор е 1200х900мм (ширинахвисина)
  • Ширина : 262.5
    Висина : 180
    Длабочина : 35
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : бетон опак бела
 

16740.00 ден.
  -25 % попуст

  12555.00 ден.


без превоз и монтажа :

  10420.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES