Француски лежај ФАЛКО


    Опис на Производот :


  • Моделот на француски кревет ФАЛКО оплеменет е со тапациран рам, како и подигната узглавје на висина од 63см. Овој модел на лежач е комплементарен со душек со димензија 200х160 см. Креветот е со под , без душек.
  • Ширина : 177
    Висина : 105
    Длабочина : 216
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : Preston 96 сива
 

19040.00 ден.
  -25 % попуст

  14280.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES