Аголна гарнитура ПРЕСТОН
производ на флаер


    Опис на Производот :


  • Аголна гарнитура ПРЕСТОН овозможува комплетно опремување на дневната соба во естетски и функционален поглед, пред се благодарение на можноста за претворање во лежај со димензии 225х130 см. Моделот поседува кутија за постелнина и можност за избор на аголот при монтажа, универзален агол.
  • Ширина : 263
    Висина : 83
    Длабочина : 167
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : XX2 sawana 05 сива sawana 21 сива
 

36750.00 ден.
  -35 % попуст

  23887.50 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES