Аголна гарнитура ПОИНТ
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Моделот ПОИНТ е изработен со вал опруга, го карактеризираат деталите на аголната гарнитура. Можност за пуштање за повремено преспивање со димензии 200х130. Можност за избор на боја според штоф карта и промена на аголот според потреба.
  • Ширина : 275
    Длабочина : 175
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : по нарачка од штоф карта
 

36000.00 ден.
  -25 % попуст
+ акциски попуст 10%   

  24300.00 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES