Брачен кревет БОН 160


    Опис на Производот :


  • Брачен кревет БОН 160, во дезен сив храст и опак бела, ја профилира зоната на одморот и комфорот со современ естетски дизајн. Овој модел е компактибилен за душек со димензија 200х160 см.
  • Ширина : 210
    Висина : 92.5
    Длабочина : 165
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сив храст опак бела
 

13090.00 ден.
  -25 % попуст

  9817.50 ден.


без превоз и монтажа :

  8148.00 ден.


*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES