Ормар ХАНА 4К2ФО
производ на акција


    Опис на Производот :


  • Четворокрилниот ормар ХАНА 4К2Ф2О, во дезен сонома храст, со гардеробна шипка во централниот дел, четири полици и две фиоки, функционално ќе допринесе за организација во амбиентот.
  • Ширина : 160
    Висина : 205
    Длабочина : 52
  • Достапни Дезени-Димензии :
  • Дезен-Димензија : сонома храст
 

17010.00 ден.
  -17 % попуст
+ акциски попуст 14%   

  12141.74 ден.*сите цени се со вклучен ДДВ

Количина:

кликнете за да го погледнете рокот за испорака
НАЗАД

Design by IVANOWEB

оваа страна користи колачиња

`1,3k LIKES